![dieta budista dieta](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-kTHyGUpcPu37yUnVkmgyYfDvSjgs2qPCaRm5LuXSVSPDlFZVWVtyelNLS7DOMLqCfVfbmVeWCTEm_ZuLYrQTlqWQF_-PlcXBEAQ8AVhIzX3iNWToBeI5SnPB5ReKKOATNHf7X3ao2jE2/s320/dieta+budista.jpg)
Pe lângă faptul că veti pierde kilograme, interesant la aceasta dieta este faptul că este foarte recomandata pentru persoanele care suferă de colesterol ridicat. În schimb, dieta budista este contraindicata pentru persoanele care au probleme cu tensiunea arterială scăzută.
Durata propusa pentru acest regim alimentar este de 2 săptămâni, zile în care produsele alimentare consumate sunt practic din orez cu fructe si legume.
Recomandări
Aliment de bază în dieta budista ar trebui să fie orezul fiert, orez brun in special.
În ceea ce priveste lichidele, este indicat sa consumati apă minerală si ceaiuri de plante de toate felurile.
Toate tipurile de fructe si legume ar trebui consumate, dar cele mai recomandate sunt fructele citrice, căpsuni si mere.
Una din regulile acestei diete este de a acorda timp pentru a mânca fiecare masă, adică se recomandă mestecarea fiecarei muscaturi de 50 pana la 100 de ori. Pot fi utilizate toate condimentele dar se recomanda consumul redus de sare. Este mai bine să utilizati susan prajit si sos de soia.
Avantajele dietei budiste
Desigur, posibilitatea de a pierde un numar semnificativ de kilograme într-un timp scurt, urmand un regim alimentar foarte hrănitor si sănătos in acelasi timp.Dezavantajul este ca in absenta unei vointe puternice, aceasta dieta budista poate deveni foarte monotona.
No comments:
Post a Comment